NEMESFOTÓ – 'mettor', a „fényműves”
Ajtó
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A lényeg (?)
 
Mások (is)
 
Szó, írás – bélyeg nélkül
 
Ökörkör (De nagyon!)
 
Nem mellékes...!
 
PLETYKApad (Vendégkönyv)
PLETYKApad (Vendégkönyv) : Új hozzászólás
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Bejegyzés:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
  SúgóSúgó
[34-15] [14-1]

2012.09.08. 13:17

Szia Zoltán!

Szétnéztem nálad,tetszett ,amit láttam!

Még jövök!

Kari

 


2010.07.09. 17:34
H.P. Márti

Szia Zoltán!


Szívből gratulálok a  HírTV és a  Magyar Nemzet közös fotópályázatán elért különdíjadhoz!

 

Még nagyon sok sikert a jövőben és még a mostaninál is nagyobb "durranást"! 

 

Üdvözlettel: Márti

 


Válasz:

Itt is köszönöm!

Z.


2010.07.09. 16:56

Gratulálok az "Olajgyár" fotóidhoz, és a díjhoz!
...rég jártál a BogARTfotón...                                             üdw: xabolcs


2010.04.19. 09:34

Válasz-próba: most működik, ezek szerrint...?


2010.02.17 09:28
Lőrincz Zsóka

„Szia Zoltán!

Mit is mondhatnék! Egyáltalán nem unalmas ez az oldal! Ha több időm lesz, alaposabban körülnézek. Gratulálok a tartalomhoz, amely néhány helyen nekem kicsit erős, de az jó, ha valaki ki is mondja :))

Üdvözöllek, Zsóka a fv-ról és a bogArt-ról

 ”


2010.02.17. 09:28

Szia Zoltán!

Mit is mondhatnék! Egyáltalán nem unalmas ez az oldal! Ha több időm lesz, alaposabban körülnézek. Gratulálok a tartalomhoz, amely néhány helyen nekem kicsit erős, de az jó, ha valaki ki is mondja :))

Üdvözöllek, Zsóka a fv-ról és a bogArt-ról

 


2009.12.16. 18:10

Jól látod, érzed és ábrázolod a világot, benne Kismagyarországunkat, csak nem elég sötéten. Ma az optimista csak nemzethalált lát, a pesszimista világvégét. De éljen a hiperoptimizmus: higgyük azt, hogy jobb lesz tőlünk a világ, ha teszünk valamit érte.

Őszinte rokonszenvvel és barátsággal:

György 


2009.11.27. 12:47

...a birkapörkölt és somlói juhfark fejlett ízlésre vall...
Derűs napokat, szép fényeket kívánok üdwözlettel: xabolcs


2009.11.24. 11:00

Szervusz Zoltán !

 

Tetszik a stilusod..Most már értem, miért írtál a képed alá is hasonlóan.

Regisztrálni nem tudtam.

 

Üdv , Imre


2009.05.10. 19:42

Szervusz Zoltán!

Regisztráltam és szétnéztem nálad!/Sajnos kevés időm volt rá!/

Ha több időm lesz ,akkor alaposabban gór-cső alá veszlek.

Első nekifutásra úgy tűnik nekem,hogy jól oda kell figyelnem a mondandód megértéséhez.

Viszont egy kedvenc képem már van:

-"Ami a kép mögött van" témában a karmester  lendülő keze! Tetszik,jó kép!!

Egyenlőre ennyi!

 

Kari

 


2009.01.18. 21:30
P.

...Éltető elemem a munkámon kívül az utazás, az útleírások a videózás és pár év óta ismét a fotózás. Visszatértem a gyökerekhez, legfeljebb most, már nem a hagyományos analóg technikával végzem. Nem törekszem művészi képek létrehozására, pusztán beszeretném mutatni másoknak azt, amit én és ahogyan látom. Az meg természetes elvárás magammal szemben, hogy mindezt, megfelelő esztétikai és tartalmi igényességgel tegyem.
Megnéztem portálodon lévő képeid, lenyűgözött egyik másik. Nem különben a Panoramion lévő képek is. Igazán, csak most tudom értékelni, kitől is kaptam én jó pár esetben szavazatot, ha néha kísérő szöveg nélkül is, de három felkiáltójellel. Valószínűsíthetem, nem a legyünk túl rajta, kategória miatt. Jobban szeretem a személyes kapcsolattartást valamilyen közvetlen formáját - másik indokom, hogy itt írok - a közösségi portálok hangneme, stílusa, magyartalansága, nem az én ízlésvilágom.
Megjegyzem még, főoldalad mottója életfilozófiád, igen igen közel áll hozzám. Bizony, emlékszem Joszip Kobzon féle kultúrvilágra, most pedig menekülök a másik, a jelenlegi hazai kultúrvilág elöl.
Üdvözöllek, P., Hódmezővásárhelyről.


2008.08.31. 12:16

Jó képek, korrekt honlap, szertelen, de szimpatikus önéletrajz, sok igazság a bevezető sorokban, mélyen egyetértek a tartalmukkal, de szerintem kevesebb keserűséggel-indulattal többet lehetne tenni mindaz ellen, amit ott felsorolsz. A reklámcsíkért tényleg kár, miért nem fizetsz elő saját tárhelyre? 800 Ft/hó körül korlátlan tárhelyet és nagyon jó supportot kapsz amerikai szolgáltatóknál...

A humorod olyan, amilyen, nekem semmi problémám vele, úgyis unom az önjelölt zsenik beszopott szájú művész-honlapjait...

További jó munkát!

Váradi Miklós (codex)


2008.07.04. 20:45

Szevasz Zoli!

Itt jártam. Megnéztem a képeidet. Van egy jó néhány emlékezetes, jó hangulatú vagy éppen érdekes képed.

Jól néz ki és gazdag az oldal.

A reklám ugyan nem hiányzik, de hát mit tegyünk. Én is dolgozgatok a honlapomon. A jelenlegi nagyon szerény, statikus és csak képnézegetésre alkalmas.

Gratulálok a megjelenésedhez.

Géza

(Josa)

 


2008.04.03. 22:02

Minden szép és jó... de a recepteket mikor fogod közszemlére tenni?  A címek ígéretesek .. szeretném kipróbálni :)

Üdv: Cs

 

Jogos... (Lusta vagyok.) Majd egyszer...

(Már csak azt tudnám, ki lehet ez a Cs?...! Röstellem...)


2008.03.24. 10:54

Köszönöm a FV-os és a Pan-os beírásokat is! (Utóbbihoz: én - persze a saját válaszaimmal együtt, amik szerintem beazonosíthatók -  kb. 13-14 ALÁÍRÁST láttam, tehát nem érzem vészesnek az anonimitást.)


2008.03.23. 10:16

Szia Kedves Zoli!

Gratulálok a honlaphoz és a fotókhoz egyaránt! Szép sétákat tettem az oldalon, kalandoztam sorsok, érzések, látvány között...

Szerettem, szeretem. Sok kedves számomra a fotóid közül, ám Erdélyország különösen nagyon-nagyon....

A legjobbakat kívánom!

Szeretettel: Böngészke


2008.03.22. 22:37

Kedves Zoli!

 

Mi az oka, hogy a hozzászólások zöme amomym. Nem vállalják fel nevüket az írásukhoz. Összeszámoltam (nem vagyok jó matekos, sose voltam) talán 3-4 nevet látok.

Meg kell ismernem az oldalad lényegét, hogy valami alpári kerekedjen ki.................. Igy most csak azt írom, amit "P"-n is, tetszenek a képeid, bár stilusod néha zavarbaejtő, de engem nem nagyon zavar.

Ki megteszi, hogy kérésemnek eleget tesz, az csak "rossz" ember lehet.

jó locsolást akárhová.......

 

üdv Emisi

remélem tudod, ki az....

még jövök

 


2008.03.02. 10:09

Borcsa, Atyagatya...!

Nem túlzol egy kicsit ?! (Irányomban, s javamra.) Jövök ám zavarba rögvest! (De minimum májtúltengésem keletkezik...)
Keresztkérdés - biztosan elveszett a humorérzékem, vagy csak igen tudatlan vagyok: mi ez a "vizivas"? (Netán a Duna-Rába torkolat sellője?)
Nem folytatom, inkább maszatolok a PS-el tovább, meg töltögetek felfelé, stb. (Mert kimenni fotózni most nem nagy kedvem van, ebben a márciusi novemberben, meg különben is inkább a kertet kellene művelnem. Ezek helyett elkezdek hagymát vágni egy jó kis egészségtelen magyaros pirított májhoz...)


2008.03.01. 19:47

Megneztem a weboldalat, nagyon profi.  A fotok is, a versek is. Volt mit orokolnod a nagyapadtol! Konnyeztem a rohogestol mindkettotok versein.

A vilagnezeteteddel reszben egyetertek.  A vallasossagot hipokratizmusnak tartom, es Istenhez  se hiszem hogy tul sok koze lenne.  Attol hogy valaki heti ket orat eltolt egy garazsban, meg nem lesz belole auto!  (De ha egesz heten benn allna akkor se..)

En probalom betartani a tizparancsolatot, meg azt ahogy Jezus mindezeket osszefoglalta:

1. Szeresd Uradat es Istenedet, es csak neki szolgalj!

2. Szeresd felebaratodat, mint onmagadat.

Gyulekezetbe azert jarok, mert  segit mindezen celjaim elereseben, es szeretek hasonlo gondolkodasu emberek  kozott lenni:  Megosztani veluk oromomet, banatomat....ha kell segiteni rajtuk, stb.

Ez 20 eve jottem ide Gyorbol, ezexerint valtottuk egymast.

Valami kulfoldi regebben azt irta a Panoramion, hogy  Gyorben valami erdekes adalek lehet a vizben, amitol az ottani fotosok ilyen tehetsegesek lesznek. Hat nem tudom hogy neked is a vizivas segitette-e, de meg kell allapitsam hogy egyike vagy a gyori legjobbaknak.

BollaBorcsa

 

 


2007.11.07. 07:12
Szevasz!
Köszi a látogatást! Derűs napot kívánok üdvözlettel:
Xabolcs

2007.10.09. 10:44
Kösz!

[34-15] [14-1]

 
Wekkerúr
 
Voksoló
tik és meggy
Szereti a tik a meggyet?

Közöd?!
Talán igen
Talán nem
Honnan a pékből tudjam!
Elvtársak! A kérdés jogos...
öööőőőő..........
mittomén!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints